Сбогом на тъмните кръгове?

Anna Bakalov
2 min readAug 25, 2020

--

Научете за системата за кръпка, която е бум сред известните личности

Чантите и различното оцветяване под очите са врагове номер едно на ярък, секси и спокоен вид. Затова козметиката предлага множество решения. Едни от най-гледаните и иновативни са лепенките, маските за очи или подложки за очи. Революционен продукт, който веднага бе приет от известните знаменитости в Холивуд.

Както при жените, така и при мъжете тъмните кръгове са доста чести и досадни. Те са много изтъркани и повтарят проблемите при консултациите с козметолози и дерматолози. Този уморен, уморен или болен аспект има решение. Опцията за подложки за очи е идеална, тъй като това е тампон, който се залепва под очите и е специално проектиран за намаляване на умората, източване на зоната и намаляване на типичния релеф, към който се добавя по-тъмна пигментация.

Знаменитости като Кендъл Дженър, Кейт Хъдсън или Джесика Алба промотираха този тип продукти в социалните си мрежи благодарение на постигнатите от тях резултати, споделяйки една от тайните за красота, за да изглеждат сияещи. Те гарантират, че те закрепват контура, премахват възпалението и тъмната зона, която се образува от натрупана умора или стареене.

Всъщност тези пластири са вид маска за лице, която концентрира цялата си сила в областта на торбички и тъмни кръгове с продукти, подходящи за лечение на нежната кожа около окото. Това е локализирана грижа под формата на гел в деконгестантните пластири, което като основно предимство е, че те действат бързо, което го прави идеален за използване преди събитие, парти или среща. Съставките му обикновено са хиалуронова киселина, витамин С или колаген, ефективни активи, които възстановяват светимостта. В идеалния случай запазете пластирите студени, за да подобрите тяхната противовъзпалителна сила при използването им.

--

--

Anna Bakalov

Здравейте! Благодаря за посещението. Аз съм писател, идвам да разказвам истории. Обичам да го правя по теми и модни съвети.